• Befutott a Phasmophobia legújabb javítása
  • Ami ezúttal a játékmenet finomhangolása helyett leginkább a bugok kijavítására fókuszál
  • Többek között a VR verzió pár idegesítő hibáját is helyreütve

A Phasmophobia hatalmas népszerűségének hatására a játék atyja úgy döntött, a tervezettnél hosszabb ideig hagyja korai hozzáférésben alkotását. A DKnighter néven futó fejlesztő azzal indokolta ezt a lépését, hogy alaposan finomhangolni szeretné a programot megjelenés előtt, és állta is a szavát, hiszen a Phasmophobiához a mai napig elég szép ütemben érkeznek a különböző frissítések és bővítések.

ezek-voltak-az-elmult-egy-het-legsikeresebb-jatekai-a-steamen.jpg

A legújabb patch például pont a minap élesedett, tartalmát tekintve pedig leginkább a különféle bugokra fókuszál, mind a hagyományos, mind a VR verzióban. Innentől kezdve például a halott karakterek nem használhatják már az Ouija táblát és ajtókat sem nyithatnak ki, VR-ban pedig a fejkamerák is normálisan fognak működni, illetve a gyertyák most már a nem virtuális valóságban játszó embereknek is el fognak aludni mindig.

Ezeken felül pedig érkezett pár apróbb változtatás is, például a hangokat már 2 helyett 3 másodpercig tudjuk detektálni a szenzorunkkal, illetve a kameránk éjjeli üzemmódja sem olyan világos már. A patch teljes tartalma az alábbi tweetben olvasható.