P, avagy Pinokkió azt hazudta, hogy nemcsak egy kici-occó, dél-koreai Bloodborne-másolat, de teljes értékű videójáték, és mindenki hitt neki. P azt hazudta, hogy a Round8 Studio valami olyasmit tett le az asztalra, amire még nem nagyon volt példa. Pinokkió azt hazudta a játéktesztelőknek, hogy ez a kaland más mint a többi, és a játéktesztelők hittek neki, majd terjesztették a hazugságát, de az orruk nem nőtt, hiszen nem fából voltak. Pinokkió végül a hazugságaival még arra is rávette az embereket, hogy olyan számban vásárolják fel a vele készült játékot, amire ritkán van példa egy kisebb csapat, szinte a semmiből jött játékával kapcsolatban. P olyat hazudott, mint még soha, és Geppetto ezúttal büszke rá, mert tovább fejlesztheti a műhelyét.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Ha nem olvasnál a sorok között, a nálunk Britpopper tesztelte Lies of P igen nagy siker (már a DLC-t is bejelentették), sőt annyira az, hogy valaki még a Lords of the Fallenbe sem kezdett bele, csak hogy kimaxolja a koreaiak játékát, ami azért nagy szó. Sőt, annyira jól megy a steampunk, Bloodborne-nak tűnő, de egyébként számos egyedi összetevőt felmutatni képes videójáték, hogy az eladott példányokat nézve immáron átlépte az egymilliós számot, amit a kiadó a hivatalos oldalán osztott meg.

pcguru-neowiz-round-8-lies-of-p-soulslike-soulborne-pinokkio-geppetto-egymillio-2.jpg

(Kép: Neowiz)

"A fogadtatás eddig hihetetlen, és hálásak vagyunk, hogy már több mint egymillió játékos vágott bele ebbe az utazásba" – mondta Jiwon Choi, a Lies of P játékigazgatója. "Izgatottan várjuk, hogy mit tartogat a jövő a Lies of P számára, és alig várjuk, hogy többet is megoszthassunk, amikor eljön az ideje." A Neowiz társ-vezérigazgatója, Seungchul Kim szintén megjegyezte: "Ez a hihetetlen mérföldkő a Lies of P számára bizonyítja a koreai konzoljátékokban rejlő lehetőségeket a világpiacon. A Lies of P nagy kihívást jelentett a Neowiz és a Round8 Studio számára, és nagyon büszkék vagyunk arra, amit ezzel a címmel elértünk."

Neked hogy tetszett a játék? Ott vagy az egymillióban? Esetleg már a Lords of the Fallent nyomod?