• Idén húsz éves a Harry Potter és a bölcsek köve
  • Január 1-jén debütál az HBO Maxen a Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts
  • A filmek alkotói és színészei beszélgetnek a jubileum alkalmából

Ez is eljött: húsz éve debütált az első Harry Potter film, A bölcsek köve. A születésnap alkalmából szenzációs módon újra összeül az eredeti filmek stábja. A Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts első előzetesében már feltűnt Robbie Coltrane (Hagrid), Mark Williams (Arthur Weasley) és Matthew Lewis (Neville), most pedig közzétettek egy posztert is, amin a széria fontosabb gyerekszereplői láthatók.

harry-potter-20th-anniversary-return-to-hogwarts-1639611054318-1.jpg
(A kép forrása: IGN)

Daniel Radcliffe, Emma Watson és Rupert Grint főszereplő hármasa mellett Tom Felton (Draco), James és Oliver Phelps (Weasley-ikrek), Matthew Lewis (Neville), Bonnie Wright (Ginny), Alfred Enoch (Dean Thomas) és Evanna Lynch (Luna) biztosan tiszteletét teszi a január 1-én esedékes műsorban. Mellettük visszavárjuk a fent említett Robbie Coltrane-t (Hagrid), Mark Williams-et (Arthur Weasley), Helena Bonham Cartert (Bellatrix), Gary Oldmant (Sirius Black), Ralph Fiennes-t (Voldemort), Ian Hartot (Mógus professzor), Imelda Stautont (Umbridge) és Jason Isaacs-et (Lucius Malfoy).

A jubileum apropóján rendezett, Helen Mirren vezetésével folyó kvízverseny epizódjait már láthatjátok az HBO GO műsorán, a Dumbledore titkai pedig tegnap kapta meg első előzetesét. Értesülések szerint készül továbbá egy élőszereplős sorozatadaptáció, míg a fenti műsorban is szereplő Chris Columbus új mozifilmet rendezne az immár felnőtt szereplőkkel.

3d8e51fa-d616-41af-b547-a1a729ed76f1.jpeg
(A kép forrása: The Dad)