• A PlayStation Studios márka alatt egyesíti a belsős játékait a Sony
  • Méghozzá azért, hogy könnyebben felismerhetőek legyenek a vásárlók számára
  • A PlayStation Studios a PS5-tel párhuzamosan rajtol majd

Noha a nemrég kiszivárgott PS5 megjelenési dátumot azóta sajnos már cáfolta a Sony, nagyon úgy néz ki, hogy ennek ellenére sem maradunk hivatalos PlayStation hír nélkül ma. Nemrég ugyanis egy rövid kis videóval bemutatkozott a PlayStation Studios, mely egy átfogó márka  lesz, ami a Sony belsős stúdiói által fejlesztett játékokat gyűjti össze egy kupacba.

ps-studios-01.jpg

A bejelentés kapcsán Eric Lempel, a Sony marketingfőnöke elmondta, a döntés azért született meg, hogy a vásárlók könnyebben felismerhessék a belsős stúdiók munkáit, és tudják, magas minőségre számíthatnak, ha ilyen játékokat vásárolhatnak. A PlayStation Studios a tervek szerint még idén elindul, azonban sajnos csak a The Last of Us: Part II, a Ghosts of Tsushima és a Horizon Zero Dawn PC-s verziójának megjelenése után, így ezek a játékok még nem fognak beletartozni a márka felhozatalába.

További érdekesség, hogy Lempel szerint a PlayStation Studios jelzést nem csak a PS exkluzív címek kaphatják majd meg, hanem azok is, melyek más platformokra is ellátogatnak.