• A francia Xbox Mag a Forza Motorsport 8-ról pletykál
  • 54 autós versenyekről és ralipályákról írnak

Ha nem erősítették volna meg hivatalosan is, akkor sem kételkednénk abban, hogy a Turn 10 már nagyban dolgozik a Forza Motorsport 8-on, és ha hihetünk a pletykáknak, akkor már nem is kell sokat várnunk arra, hogy mozgás közben is láthassuk a játékot, a közelgő Xbox Series X bemutatókon ugyanis az autóversenyes franchise legújabb darabja is ott lesz állítólag.

pletyka-54-autos-versenyekkel-jon-a-forza-motorsport-8.jpg

És ha már pletykák: most a francia Xbox Mag szállított néhány állítólagos infót, akik azt írják, hogy offroad versenyek és ralipályák is lesznek az új részben. Ez elsőre talán meglepőnek hangozhat - főleg úgy, hogy ezzel kicsit elmosódna a határ a Motorsport és a Horizon szériák között -, ugyanakkor régóta mondogatják már, hogy valójában egy rebootot kapunk a következő felvonással, így minden esély megvan az ehhez hasonló drasztikus újdonságokra.

Izgalmasan hangzik emellett az is, hogy egyszerre akár 54 autó is lehet majd a pályán, ami olyan mozgalmas versenyeket jelentene, amilyeneket még nem igen láttunk. Hamarosan kiderül, mennyi igaz a leírtakból.