• A FromSoftware új játéka állítólag nyitott világú lesz
  • A pletykák szerint George R.R. Martin a vezető író
  • Már az E3-on bejelenthetik a projektet

Néhány napja ismét rég nem látott reflektorfényben úszik a FromSoftware csapata, a múlt héten megjelent Sekiro: Shadows Die Twice ugyanis jött, látott és győzött - ahogy ezt az értékelések is mutatják. De hogyan tovább? Hiszen nyílt titok, hogy legalább két másik projekt is készül a japán stúdiónál - ezek közül az egyikről most igen komoly híresztelések láttak napvilágot.

pletyka-george-rr-martin-irja-a-dark-souls-csapat-uj-jatekat.jpg

A pletykát egy gaming berkekben jól értesült szabadúszó újságíró, Liam Robertson indította el, aki szerint a FromSoftware új játéka nyitott világú lesz, az egyik vezető írója pedig nem más, mint A tűz és jég dala és a Trónok harca atyaúristene, George R.R. Martin. A titokzatos játék állítólag több királyságból épül majd fel, melyeket tetszőleges sorrendben teljesíthetünk, és mindegyik végén egy főboss vár majd bennünket, akiktől új képességeket tanulhatunk.

A projektet kiadóként a pletyka szerint a Dark Souls-játékokat is piacra dobó Bandai Namco pénzeli, a bemutatóra pedig akár már a júniusi E3-on sor kerülhet. Úgy legyen!