• Gyanús beszélgetést folytatott néhány bennfentes a GTA Forums oldalán
  • A jelek szerint egy remaster-trilógia érkezhet hamarosan

A Grand Theft Auto-franchise kapcsán mindig is rengeteg volt a pletyka, így nem könnyű eligazodni a híresztelések tengerében. A GTA Forums egyik topikjában lezajlott beszélgetésről azonban mindenképpen érdemes szót ejteni, hiszen kifejezetten megbízhatónak számító bennfentesek szolgáltatták ezúttal az információkat, melyek alapján arra lehet következtetni, hogy érkezik egy remaster-trilógia.

pletyka-gta-remaster-trilogia-a-lathataron.jpg

Az egész azzal indult, hogy Mach1bud beírta azt, hogy "hamarosan", mindenféle kontextus nélkül, amire WildBrick142 azt válaszolta neki, hogy a rossz topikba írt (ebben a következő DLC volt a téma). Később egy admin is beszállt, aki a "III", "VC" és "SA" tageket is hozzáadta a topikhoz, ezt követően pedig "kódnyelven" folytatódott a diskurzus, melyben 90 napon belül érkező információkról és egy közelgő trailerről esett szó.

Ehhez kapcsolódóan szintén gyanús, hogy két nappal korábban a Twitteren felbukkant egy kép, melyen házi készítésű GTA Online Shark kártyák láthatóak, méghozzá olyan dátumokkal, melyek a GTA 3-ra (2001), a GTA Vice City-re (2002) és a GTA San Andreasra (2004) utalnak.

Az egybevágó dolgok és a bennfentesek gyanús viselkedése önmagában persze még nem bizonyíték semmire, ám ezek után már semmiképpen nem volna meglepő, ha a Rockstar bejelentené, hogy érkezik a Grand Theft Auto 3, Grand Theft Auto: Vice City, Grand Theft Auto: San Andreas hármast tartalmazó remaster-trilógia.