• Állítólag a Sony fogja kiadni a Remedy egyik új játékát
  • Ennek megfelelően PlayStation-exkluzív lesz

A hírek szerint a Crossfire X single-player kampánya, a Vanguard kódnéven futó free-to-play kooperatív játék, valamint a két Epic Games-féle projekt mellett a Remedy Entertainment egy ötödik címen is dolgozik jelenleg, melynek kapcsán most azt pletykálják, hogy a Sony kiadásában fog megjelenni – ennek megfelelően pedig jó eséllyel PlayStation-exkluzív lesz.

A korábban több ízben is megbízhatónak bizonyuló iparági bennfentes, Shpeshal Ed (aki legutóbb a Final Fantasy 7 Remake kapcsán szivárogtatta ki idő előtt, hogy benne lesz a PS Plus márciusi kínálatában) azt írja, hogy tudomása szerint igazak a pletykák, melyek számára a PlayStation egyik producerének tevékenysége is alapot biztosít. A globális partnerekkel kapcsolatot ápoló Claire Bromley ugyanis a közelmúltban több álláshirdetést is megosztott a Remedy kapcsán, ami mindenképpen gyanús.

Nem ez az első izgalmas pletyka egyébként mostanában a finn stúdió kapcsán: a napokban felmerült, hogy az egyik Epic Games által pénzelt projekt nem más, mint az Alan Wake 2.