Április elsején számoltunk be arról, hogy a Telltale visszatér a gyökerekhez, azaz ismét összedobnak egy őrült, ismerős karakterekkel telezsúfolt pókerjátékot. Az asztalnál Claptrap (Borderlands), Brock Samson (The Venture Bros.), Sam (Sam & Max) és Ash Williams (Army of Darkness) foglal helyet, míg az osztó szerepét maga GlaDOS vállalta magára. Akinek kimaradt volna, íme az előzetes:

Nos, most már azt is tudjuk, hogy a játék április 23-án érkezik, ráadásul aki hajlandó előre kicsengetni érte a tényleg barátságos 5 eurós vételárat a Steamen, máris nekiállhat zsugázni – az első résszel. Az amúgy 4 eurós Poker Night at the Inventory című játékot (amelyben az állati nyomozópáros másik fele, Max, a TF2 Heavyje, a Penny Arcade Tychója és Strong Bad csap össze) ugyanis azonnal megkapjuk, sőt a Valve van olyan jó fej, hogy ha már megvan neked az említett program, a plusz kópia nem veszik el, hanem bekerül a tárgytárolódba, és továbbajándékozhatod azt egy barátodnak. Ez így szerintem egy igazán remek vétel, bűn lenne kihagyni – főleg, hogy amint írtuk korábban, az első részhez hasonlóan most is megnyerhetünk egy halom extrát.

Ezúttal azonban nemcsak a Team Fortress 2-höz kapunk jópofa kiegészítőket, hanem egy példás játékipari kooperáció gyümölcseként a Borderlands 2 karakterei is részesülnek pár bónuszban, ahogy azt az alábbi képen láthatjátok. Zer0 nagyon dögösen néz ki abban a Portal-hacukában, Axton brutál a gonosz Ash-maszkban, de nálam egyértelműen Gaige a nyerő – máris kedvet kaptam hozzá, hogy újra végigaprítsam Pandorát egy vérnyúlfejű mechromancerrel... Szóval részemről kezdődhet a leosztás, all-in, Klárikáim!

Poker Nights 2: egyet fizet, kettőt kap!