• Noevember 23-án debütál Tim Burton netflixes Wednesday Addams sorozata a Netflixen
  • Főszerepben Jenna Ortega, Catherine Zeta-Jones, Luis Guzmán és Christina Ricci

Nem kell már sokat várni, november 23-án képernyőre kerül Tim Burton Wednesday sorozata a Netflixen. Az Addams család ikonikus tagját ezúttal nem Christina Ricci alakítja, bár ő is ott van a stábban, hanem a Sikoly és az A 24 X-ének újdonsült tehetsége, Jenna Ortega formálja meg. A karakán hősnő kapott is egy személyiségét hűen tükröző magyar nyelvű posztert.

30824397911225446150587539041495879061180469n.jpg
(A kép forrása: Netflix Magyarország, Instagram)

A történet

A Bukarestben rögzített széria cselekménye Wednesday kollégiumában, a Nevermore akadémián játszódik, ahol a címszereplőnek képességei uralását segítenek elsajátítani. Közben a várost megrendítő gyilkosság és szüleit negyed évszázada foglalkoztató rejtély nyomába ered a tinédzser hősnő.

A STÁB

Bár Thora Birch személyes okokból távozni kényszerült a stábból, így is elég mutatós színészgárdát szerződtetett a Netflix. Jenna Ortega és Christina Ricci mellett Morticia és Gomez szerepében Catherine Zeta-Jones és Luis Guzmán párosát láthatjuk, illetve szerepel a sorozatban a Trónok harca Tarth-i Brienne-jeként megismert Gwendoline Christie is. Érdekesség, hogy Fester bácsi hiányzik a főhősök sorából, bár sokan nagy meglepetést sejtenek a háttérben.