• Ma debütál Az Esernyő Akadémia 3. évadja a Netflixen
  • Szigorúbb korhatár-besorolást kapott a folytatás, thriller történetre számíthatunk
  • Hőseink visszatérnek az Akadémiára, hogy összecsapjanak a Hargreeves testvérekkel
  • Közben egy misztikus erő kezdi pusztítani a várost

Ma visszatér a Netflix képernyőjére a Doom Patrolhoz és az X-Menhez hasonlított szuperhős sorozat, debütál Az Esernyő Akadémia (The Umbrella Academy) harmadik évadja. Felvezetésként érkezett egy betekintő videó a következő tíz epizódhoz, amik a megemelt korhatár-besorolás és a thriller irányába tett műfaji fordulat miatt a korábbiaknál véresebbnek és kegyetlenebbnek ígérkeznek.

A Gerard Way képregényciklusát feldolgozó sorozat a terhesség jeleit korábban nem mutató anyáktól, egyidőben született szuperhősöket követ, akik belső konfliktusaik ellenére egyesítik erejüket, hogy megmentsék az emberiséget a rá leselkedő veszélyektől. Az új évadban visszatérnek az Akadémiára, hogy összecsapjanak a Hargreeves testvérekkel, miközben egy misztikus erő kezdi pusztítani a várost.

A folytatásban Javon 'Wanna' Walton, az Eufória Ash-ének megformálója is csatlakozik az Elliot Page, Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheenan, Aidan Gallagher és Justin H. Min alkotta főszereplőkhöz. Ti mikor kezditek az új szezont?