• Idén kezdődhet A halhatatlan gárda 2. részének forgatása
  • Visszatér a Greg Rucka, a rendező és a főszereplők is
  • Csatlakozik a stábhoz Uma Thurman és Henry Golding 
  • Quynh megszökik sírjából és bosszút esküszik a csapattal szemben

2020-ban a Netflix is bejelentkezett a szuperhősfilmes iparba, A halhatatlan gárda (The Old Guard) hatalmas sikert hozott a szolgáltatónak. A Charlize Theron főszereplésével készült opuszban elpusztíthatatlan harcosokat ismerünk meg, akik évszázadok óta titokban védik az emberiséget. Amikor azonban új halhatatlan jelenik meg a színen, veszélybe kerülnek képességeik.

Mivel az első rész cliffhangerrel, tehát nyitott cselekményívvel, a nézői érdeklődést felsrófoló fináléval zárult – Quynh megszökik óceán mélyén fekvő sírjából és valószínűleg bosszút esküszik a csapattal szemben –, várható volt, hogy elkészül a folytatás. Pontos dátumot egyelőre nem közöltek, valószínűleg idén kezdődik a film forgatása.

atalayarmatthias-schoenaerts-charlize-theron-y-luca-marinelli.jpg
(A kép forrása: Atalayar)

Amerikai sajtóértesülések szerint a stábhoz csatlakozik a romkomok és az akció világát egyaránt jól ismerő Henry Golding (Kígyószem: G.I. JoeÚriemberekKőgazdag ázsiaiakMúlt karácsony), illetve meglepő módon Uma Thurman. Persze a Ponyvaregény, a Visszajátszás, a Gattaca és a Veszedelmes viszonyok színésznője sem most találkozik először a műfajjal, emlékezzünk csak Tarantino Kill Billjének ikonikus szamuráj mozdulataira.

uma-thurman-and-henry-golding-n-1200by667-780x470.jpg
(A kép forrása: Colors of India)

Természetesen újra láthatjuk majd a főszereplőket és a rendezői székbe visszatér Gina Prince-Bythewood (A méhek titkos élete). A forgatókönyvet feltehetően ismét – a film alapjául szolgáló képregényt Leonardo Fernandezzel közösen jegyző – Greg Rucka írja. Ti várjátok a Netflix és a Skydance stúdió égisze alatt készülő folytatást?