Nem sűrűn fordul elő, hogy a PS Plus előfizetői egy gyakorlatilag friss megjelenést kapjanak kézhez – reméljük, hogy nem a Meet Your Maker lesz az első és egyben utolsó ilyen cím, valamint az sem lenne rossz, ha a jövőben nagyobb durranásokra is sor kerülne. No, nem mintha olyan rossznak ígérkezne a játék – legalábbis a koncepciója alapján, mivel jelen cikk megírásakor még meg sem jelent a játék, így csak az összefoglalóra hagyatkozhatunk.

mym-01.jpg

A posztapokaliptikus Földet már számtalanszor láttuk, de ilyen formában még biztos nem találkoztunk vele. A játékban a Custodian of Chimera becses címét viseljük, a célunk pedig a bolygó megmentése a mindennél többet érő, tiszta genetikai állomány megszerzésével és megőrzésével. A kihívásnak egyedül és kooperatívan is nekiveselkedhetünk, és bizony nem lesz egyszerű dolgunk, a játékot ugyanis szó szerint a közössége építi fel.

mym-02.jpg

A Meet Your Maker egy olyan FPS, melyben bázisokat építhetünk magunknak, csapdákkal, őrökkel és egyéb leküzdendő akadályokkal megspékelve. De ha az építkezés esetleg nem kenyerünk, akkor sincs baj, hiszen dönthetünk úgy is, hogy a más játékosok által épített bázisokat próbáljuk meg feltörni. Ráadásul a cross-platform játékosok építményeit is kifoszthatjuk, vagyis ha egyik cimboránk számítógépen alkot egy áthatolhatatlan erődöt, azt PlayStationön is bevehetjük, vagy éppen fordítva. 

A Meet Your Maker az áprilisi Playstation Plus előfizetés aktiválásával, azaz a mai napon válik elérhetővé minden főbb platformon. Ha másért nem is, már csak az újdonság teljes varázsa miatt érdemes lehet egy pillantást vetni rá. No meg aztán ki ne szeretne egy ördögi csapdákkal megsépkelt, feltörhetetlen kockát örző gyilkos mutánsok hadának vezére lenni?