• A Super Seducer egy csábítás-szimulátor
  • A nők fejének elcsavarása a feladatunk
  • A Sony letiltotta a játékot a PS Store-ban

A Super Seducer egy végtelenül egyszerű program: el kell csábítanunk az utunkba eső nőket. Ehhez a brit randi tanácsadó, Richard La Ruina (aki egyben a játék dizájnere is) asszisztál, őt kell „irányítanunk” azáltal, hogy az élőszereplős játékmenet során feltűnő válaszlehetőségek közül kikeressük a helyes választ.

Példával élve, ha leszólítasz egy nőt az úton, az egyik lehetőség, hogy bókolni kezdesz neki, a másikban meg megkérdezheted, nem sztriptíztáncos-e véletlenül. Nyilván a második a rossz válasz. Szóval ez a lényeg, adjuk meg a helyes választ, és akkor eljuthatunk a kiszemelt hölggyel az ágyig – ne persze, ami ott történik, az már nincs benne a játékban.

No, ez a Super Seducer, ami a terveknek megfelelően megjelent a Steamen, ugyanakkor a PS Store-on ugyanez nem jött össze, mert a Sony letiltotta a programot. Hogy miért? Nem tudni, nem kommentálták a dolgot, ahogy La Ruina sem. Sőt ő szó szerint azt mondta, hogy az a kommentje, hogy nincs kommentje.

A játék a Steamen jelenleg „nagyon pozitív” összesített értékeléssel bír, és már most letölthető hozzá öt darab DLC, meg egy hangoskönyv.