2010 bizonyosan meghatározó év lesz játékos szempontból, ezt bizonyítja legújabb számunk is, hiszen számos olyan játékról sikerült információkat gyűjtenünk, amik még az idei év során fogják boldogítani a winchestereinket. Lapunkban részletes bemutatót olvashattok a Dead Space 2-ről, a Kane and Lynch második részéről, itt a Prince of Persia legújabb epizódja, a Spec Ops újabb bevetése, és az idei év egyik legérdekesebb játéka, a filmektől teljesen független Transformers: War for Cybertron.

Dead Space 2 JátékképekPrince of Persia: Forgotten Sands Mûvészi munkákSpec Ops: The Line Játékképek

Tesztjeink között ott figyel a Command and Conquer 4 és a Star Trek Online, még csak béta formában, de már így is rengeteg dolog kiderül róluk. Aztán itt az idei év első igazi nagy durranása, a Mass Effect 2, amit hét oldalon keresztül elemzünk, bemutatva minden egyes részletet és változást. Ezen felül itt van még a Vancouver 2010, a Dark Void, és a nagy meglepetésjáték, a műfajkavalkád Venetica. Persze akad más is, hiszen górcső alá vettük a Bayonettát, az Army of Two második részét, a Dante's Inferno-t és a Fahrenheit alkotóinak zseniális új kalandjátékát, a Heavy Raint is.

Mass Effect 2 JátékképekCommand & Conquer 4 JátékképekDark Void Játékképek

Hardver fronton az Intel új processzorait teszteltük, TV-vásárlásban nyújtunk segítséget, méretes cikkben elemezzük a Windows 7 biztonsági kérdéseit (hasznos tippekkel), illetve kitérünk az SSD-kre is. Teljes játékunk a Call of Juarez, a magazin mellé egyedi BF: Bad Company 2 bétakulcs jár, illetve ismét érkezik a legfrissebb ESET kód a gépeitek védelmében. Jó játékot, jó szórakozást mindenkinek!



Bővebben a teljes játékunkról ITT, a BC2 bétakulcsról ITT olvashatsz.