Ma jelentette be a vancouveri székhelyű Radical Entertainment, hogy száz emberrel, vagyis az ott dolgozók több mint felével szerződést bontanak. A másik dolog, ami fájdalmasan érinti a kanadai srácokat, hogy két játékuk készültét megszüntették, így csak a Prototype és a Crash Bandicoot maradt fejlesztésben.

„Az Activision Blizzard elkötelezett abban, hogy a lehető legjobb játékokat készítse, és most úgy döntöttek, hogy négyről kettőre csökkentik a Radical készülő játékainak számát - ennek megfelelően mi pedig az alkalmazottaink számát csökkentjük.” - Leah Rubin a Radicaltól egy e-mailben így kommentálta az eseményt.

Az egyik játék, amit a Radical már biztosan nem fog elkészíteni, a Scarface 2. A sebhelyesarcú második epizódját viszont még korai volna temetni, hiszen újra az Universalnál vannak a játékra szóló jogok, tehát egészen biztosan fogunk még hallani Tony Montanáról.

Továbbá a High Moon stúdiójától is elbocsátottak 60 alkalmazottat, ez is nagyjából a fele az ott dolgozóknak. A cég nemrég fejezte be a The Bourne Conspiracyt a next-gen konzolokra, jelenleg senki sem tudja, min ügyködnek.