Már csak alig három hét választ el minket a Rainbow Six: Siege idei első szezonjától, az Outbrake-től, amiben két társunkkal vállvetve tisztíthatjuk meg az új-mexikói Truth or Consequences városát tizedelő járványtól. A március 6-tól április 3-ig tartó esemény során kozmetikai kiegészítőket és két új operátort is kapunk.

Az egyik új operátor a közepes páncéllal és sebességgel bíró Dr. Lera Melnikova, becenevén Finka. Nanobotokkal támogatja csapattársait, ezekkel némi életerő visszatöltésével talpra állíthatja elesett csapattársai, sőt még a célzásukon is javíthat. Elsődleges fegyverek közül a Spear .308-at, a SASG-12-est és a 6P41-et viheti magával, másodlagos fegyvernek egy pisztolyt választhat, míg a kütyük közül a villanógránátot és a breach charge-ot teheti el a bevetésekre.

A sebességben és páncélzatban Finkával megegyező Lion, vagy anyakönyvi nevén Olivier Flament egy repülő drónnal operál, amivel érzékeli a környezetben mozgó embereket. Fegyverként V308-ast, 417 Marksman Rifle-t vagy SG-CQB shotgunt ragadhat magához, emellett P9-es és LFP586-os pisztolya, claymore aknája és villanógránátja lehet.