• Véget ért a Rainbow Six: Siege legnagyobb eseménye, a Six Invitational Montréalban
  • Ennek keretein belül pedig egy csomó jövőbeli tervet is megtudhattunk
  • Érkezik például egy pick and ban rendszer
  • Valamint több pálya is átalakul

Véget ért a Rainbow Six: Siege legnagyobb eseménye, a Six Invitational Montréalban, a fejlesztők ennek örömére pedig egy sor újdonságról rántották le a leplet a torna alatt. Mint kiderült, nem csak a két új operátorról kaptunk információkat, hanem a játékot érintő változásokról is, melyek mutatják, hogy az Ubisoftnak hosszú távú céljai vannak a címmel.

Innentől kezdve például minden fegyver kiegészítő elérhető lesz bárki számára, hogy az új játékosok könnyebben bele tudják vetni magukat a játékba. Átalakul továbbá a Hereford Base térkép is, mely így kvázi egy időutazásra fog minket invitálni a 30 évvel ezelőtti Hereford korába. De nem csak ebbe az egy pályába nyúlnak bele a fejlesztők, a többit is igyekszenek átgyúrni a jobb játékélmény érdekében, az első ilyen átalakítás a Clubhouse esetében várható.

Érkezik egy pick and ban rendszer is, melynek keretein belül minden csapat két operátort (egy támadót és egy védekezőt) tilthat ki. Továbbá még a meccs kezdete előtt látni fogjuk az ellenfél kompozícióját, és erre reagálva leválthatjuk az általunk hozott karaktereket, azonban ezekről a cserékről már nem fog tudni a másik fél.