• 2018-ban sok konzol exkluzív játék érkezett
  • A Red Dead Redemption 2 tényleg kaphat PC-s portot
  • LinkedInen tűnt fel a játék
  • Az illető az RDR2 PC-s fizikáját programozta

Kevés olyan erős évet tudhatunk magunk mögött, mint amilyen a 2018-as volt. Az olyan kiemelkedő konzol exkluzív játékok mellett, mint a Detroit: Become Human, a God of War vagy a más oly' sokat emlegetett Red Dead Redemption 2 a PC-seknek sajnos kevés szeretett jutott, viszont úgy tűnik, hogy jövőben ez orvoslásra kerül. A Detroiotról már hónapok óta tudjuk, hogy érkezik az Epic Games Store-ra, azonban a RockStar nagysikerű játékáról még csak pletykákat hallottunk.

Habár a RockStar most sem erősítette meg a Red Dead Redemption 2 PC-s verziójának készülését azért mégis csak akadnak erre utaló nyomok. A legfrissebb jelet a LinkedInen fedezték fel a szemfülesek. A RockStar Leeds egyik volt alkalmazottja, Nan Ma a munkái között jelölte meg a Red Dead Redemption 2 PC-s portját. Az illető a játék fizikáját programozta, a bejegyzés viszont azóta törölve lett.

Nan Ma több mint 6 éven át dolgozott a RockStarnak, és olyan játékokon munkálkodott, mint a Max Payne 3-on vagy a GTA 5. Azóta saját céget alapított Future Immersive néven, és VR játékokkal foglalkozik.