Nem csak előzmény-képregényt kap a Batman: Akrham Knight, hanem egy, a történetét feldolgozó regényt is. Ezt a Penge képregényeket is jegyző Marv Wolfman írótól tudtuk meg, aki Facebook-oldalán tette közzé a hírt, miszerint ő írja meg a regényt.

„Végre elárulhatom, min dolgoztam az elmúlt hónapokban, olyan titokban, hogy még a kutyám sem tudott róla” – kezdte Wolfman. „Én írom az Arkham Knight hivatalos könyvváltozatát, alapul véve magát a játékot.” Eztán elmondta, hogy a sztori nagyon érzelmesre sikerült, ő kifejezetten elégedett vele, és ugyanakkor fog megjelenni a regény, mint a játék, azaz júliusban. A borítót is megosztja majd velünk, amint hivatalossá teszik.

És most jön a csavar. Legjobb tudomásunk szerint a Batman: Arkham Knight nem júliusban, hanem júniusban jelenik meg, és ezt a Warner újfent megerősítette a GameSpotnak, szóval nem lesz újabb késés. Ráadásul Wolfman azóta törölte a posztot a Facebook-profiljáról. Talán mégsem beszélhetett még arról, hogy min dolgozott annyi hónapon át titokban?

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!