A napokban több online hírmagazin is leközölte, hogy az ígéretesnek tűnő, de a végeredményt tekintve csak hangulatában kitűnő Remember Me-t (tesztünk a PGO-n is olvasható) összehozó francia csapat, a DONTNOD Entertainment csődeljárást kért maga ellen. Ezt a stúdió vezérigazgatója, Oskar Guilbert kategorikusan cáfolta, elmondása szerint szó sincs csődről vagy bármiről, ami a stúdió halálát jelezné előre.

„Mi csupán egy úgynevezett francia felülvizsgálati újraszerveződésen esünk át, hogy alkalmazkodjunk az új munkafolyamatokhoz. Mint tudjátok, befejeztük a Remember Me-t, ami ki is jött tavaly júniusban. Fontos megemlítenem, hogy a játék a második legnépszerűbb program a PS Plus európai letöltésében, ami nagy siker a digitális oldalon.”

Eztán kifejtette, hogy új projektbe kezdtek, amelyhez természetesen új befektetések kellettek, új igényeknek kell megfelelniük, ezért is van szükség erre a „felülvizsgálati újraszerveződésre.”  A projektről -- amely mögött egy felső kategóriás kiadó áll -- sajnos többet nem mondott, de reméljük, hogy ezúttal nem csak az ötlet lesz ígéretes, mint a Remember Me esetében, hanem a végeredmény is kitűnik a szürke középből.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!