• Újabb trailert kapott a Resident Evil 3
  • Ez bemutatja, mi történt a játék előtt
  • A videóban a korábbi játékok remake-jeit láthatjuk

Bár az ember azt hinné, hogy egy harmadik rész előtt még nem történhetett olyan sok minden egy franchise-ban, a Resident Evilre ez korántsem igaz. Elve már egy játékon belül is sok minden történhet, ráadásul a Resident Evil 3 előtt nem két, hanem három másik játék játszódik.

A történetet kronológiai sorrendben a Resident Evil Zero kezdi, amiben a híres S.T.A.R.S. alfa csapat előtt a reccooni erdőkbe kiküldött béta csapat sorsát ismerhetjük meg az egyik tag, Rebecca Chambers és egy fegyenc, Billy Coen szemszögéből. Az első Resident Evil eseményei csak ezután kezdődnek, és csak utána jön a Resident Evil 2, ami pedig párhuzamban fut a Resident Evil 3-mal.

A Capcom is úgy érezhette, hogy elkélhet az emlékek felelevenítése, így kiadott egy trailert, ami beszédes képek sorával mutatja be, mi történt a hamarosan megjelenő Reident Evil 3 remake előtt, sőt még abból is villant néhány jelenetet. A videó mind a négy program esetében a legfrissebb változatot mutatja be, így arról is képet alkothatunk, hogyan fest egyben nézve a Resident Evil franchise első szakaszát átölelő négy játék.