• Tovább szivárog a Resident Evil 8
  • Ezúttal egy német youtube csatorna állt elő újabb információkkal
  • Melyek alapján lovagi páncélos zombikra és középkori környezetre is érdemes számítanunk

A Resident Evil 8-t hivatalosan még be sem jelentette a Capcom, azonban az utóbbi időben mégis egymást érik a jól értesült informátorok, akik újabb és újabb részleteket szivárogtatnak ki a játékkal kapcsolatban. Nemrég például megtudhattuk, hogy az új részben vérfarkasok is lesznek, most pedig egy német YouTube csatorna osztott meg a nagyérdeművel újabb részleteket.

Egyrészt ők is megerősítették, hogy a Resident Evil 8 főhőse a hetedik részből ismerő Ethan lesz, valamint azt is elmondták, hogy ezúttal Kelet-Európába utazhatunk majd, a fejlesztők pedig egy havas, középkori környezetben gondolkodnak, kis faluval és egy várral. Ami az ellenfeleket illeti, a vérfarkasok a németek szerint is léteznek, bár annyit azért hozzátettek, hogy nem szó szerinti vérfarkasokról, hanem farkasszerű lényekről beszélhetünk inkább, rajtuk kívül pedig lovagi páncélba öltözött, felfegyverzett zombik és boszorkányok nehezítik majd meg Ethan dolgát.

Fontos persze észben tartani, hogy mindez csak szivárgás, nem pedig hivatalos forrásból származó információ, így érdemes fenntartásokkal kezelni.

resident-evil-8-leak-000001.jpg