• A Resident Evil 8 főhőse is Ethan lesz majd
  • Ahogy a belső nézet is megmarad
  • Az ellenfelek között azonban ezúttal már zombik is lesznek
  • Valamint egy új ellenféltípus, a vérfarkas
  • Legalábbis a legfrissebb szivárgások szerint

Nagyon úgy néz ki, hogy valami tényleg készülődik a Resident Evil háza táján az idén tavasszal esedékes Resident Evil 3 Remake mellett. Már múlt héten is arról szóltak a pletykák, hogy a Capcom titokban már jó ideje dolgozik a Resident Evil 8-on, most pedig újabb információk szivárogtak ki az állítólagos projektről, melyek ráadásul a részletekbe is belementek egy kicsit jobban.

resident-evil-8-leak-01.jpg

Az új szivárgások alapján a Resident Evil 8 főhőse a hetedik epizódból ismerős Ethan lesz, de állítólag Chris is visszatér majd valamilyen formában. A folytatás azonban nem csak a karaktereket veszi át az elődjétől: marad a belső nézet is, ami már a Resident Evil 7 esetében is eléggé bevált a fejlesztőknek. Megújulnak viszont az ellenfelek egy kicsit: egyrészt újra felbukkannak majd a klasszikus zombik, másrészt pedig bemutatkozik egy teljesen új ellenféltípus is, a vérfarkas.

Persze mindez nem hivatalos információ, épp ezért érdemes fenntartásokkal kezelni, de azért érdemes megjegyezni, hogy ezek alapján több mint ígéretes projektnek tűnik a Resident Evil 8. Már ha tényleg készül, persze.