Részletek az új Borderlands 2 DLC-rőlKezdetnek megtudtuk, hogy a Mr. Torgue's Campaign of Carnage november 20-án fog megjelenni, 10 dolláros árcédulával -- azoknak persze ingyenes, akik beruháztak egy Season Passre. A pénzünkért egy közel nyolc óra hosszúságú új történetet kapunk, melynek központi karaktere a címadó Mr. Torgue, aki egy különleges megbízatást ad: azt szeretné, ha mi lennénk Pandora legtökösebb harcosa.

Ahhoz, hogy ezt a nemes, de egyáltalán nem könnyű feladatot teljesíteni tudjuk, az első részhez kiadott Mad Moxxi's Underdome Riot DLC-hez hasonlatos módon arénák egész sorát kell meglátogatnunk, miközben egyre keményebb főellenségeket kell leküzdenünk. Minden egyes gladiátorküzdelem próbára teszi majd az eddig megszerzett tapasztalatainkat, Mr. Torgue pedig a közönség és saját maga szórakoztatásának érdekében nem átallja még tovább nehezíteni a dolgunkat: árulások, csapdák és egyéb piszkos húzások várnak ránk. Szerencsére a szponzorunk (Mad Moxxi vagy Tiny Tina) alkalomadtán ki tud minket húzni a csávából.

A kiegészítőben megismerkedhetünk a Torgue fegyvergyártó cég termékeivel, ehhez kapcsolódó jutalmakat kapunk, a megszerzett Torgue-fizetőeszközzel pedig a kihelyezett, Torgue-exkluzív automatákból felszereléshez juthatunk. Itt minden az őrült Mr. Torgue és cége körül forog, aki előtt bizonyítanunk kell rátermettségünket.