• Ingyenes a Darksiders első két része, valamint a Steep is
  • Mindhárom játékot az Epic Store kínálatában kell keresni
  • Az ajánlat jelenleg is él és január 9-én délután öt óráig tart majd

Noha az Epic Store ünnepi ajándékszórása ma délután a bónuszként bedobott Yooka-Laylee and the Impossible Lairrel véget ért, ma sem maradunk ajándék nélkül, hiszen befutottak a digitális áruház „szokásos” egy hétig ingyenesen elérhető játékai, méghozzá egyből három. Az Epic tehát nem aprózza el az évkezdést, hiszen a Darksiders Warmastered Edition mellé a Dakrsiders 2 Deathinitive Editiont és a Steepet is odacsapták.

darksiders-hatter-05.jpg

A játékok beszerzéséhez nem kell mást tenni, mint felkeresni azoknak az Epic Store adatlapját (A Darksiders itt, a Darksiders 2 itt, a Steep pedig itt található), aztán pedig a Get feliratú gombra bökni. Ráadásul immár a bezsákolásukkal sem kell feltétlen sietni, hiszen ezúttal már nem csak egy napig, hanem egy bő hétig lesznek elérhetőek az ajándékok: az akció már jelenleg is él, és január 9-én délután ötig tart.

Érdekesség, hogy a Darksiders játékokkal kicsit behatóbban is foglalkoztunk a nemrég megjelent Genesis kapcsán. A programok igen érdekes, csavaros, de elsőre kicsit talán túlságosan is összetett sztoriját bodak foglalta össze, míg a fejlesztők enyhén szólva rögös, stúdióváltásokkal és csődbemenő kiadókkal szegélyezett pályafutásáról SteelSaint írt pár sort

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!