„Call of Future Advanced Titanfall Halo Star Wars Crysis Destiny Black Transformer Warfare 4 – összegezte a látottakat az egyik kommentelő a Call of Duty: Infinite Warfare trailere láttán a Youtubue-on, ahol a játék trailere jelenleg 180 236 like-olták, míg dislike-ból 324 266-ot zsebelt be.

A legtöbben azt kifogásolják, hogy a történetet a távoli jövőbe helyezték, annak ellenére, hogy a közösségnek már az Advanced Warfare-ban és a Black Ops 3-ban sem tetszettek a sci-fis elemek. Mások amiatt keltek ki, hogy az Infinite Warfare dizájnja semmiben sem tér el a többi futurisztikus lövöldétől.

Sok kritika érte az Activision azon döntését is, amely szerint a Call of Duty: Modern Warfare Remasteredet csak az Infinite Warfare különleges kiadványaival együtt lehet megvenni, külön nem, holott ez az egyik legnépszerűbb program a szériában. Persze, az Activision valószínűleg pont ezért döntött így.

A móka kedvéért összeszedtünk pár ütősebb kommentet:

„Kínos az a pillanat, amikor rájössz, hogy a CoD űrháború, de a Star Wars: Battlefront nem az.”

„A CoD 4 csak 10 térképpel jön? A többi DLC lesz?”

„Miért nem tudnak a közösségre figyelni? Nincs jet pack…”

„Miért csináltok jövőben játszódó játékot, amikor a legtöbb ember régimódi játékot akar? Második világháború, nem 2960187582999397003. világháború.”

„A Battlefield-rajongók készítettek 300 ezer profilt, hogy dislike-olják a trailert.”

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!