• Kemény kötésű kiadást kapott a Sandman
  • A kiadvány a képregény első 20 számát tartalmazza
  • A 90. Ünnepi Könyvhéten kapható

Csütörtökön elstartolt a 90. Ünnepi Könyhét, melyen jó néhány újdonsággal találkozhatnak a képregényrajongók is: ezek között ott van a Sandman különleges kiadása is, mely az első 20 számot tartalmazza kemény kötéses változatban.

sandmanborito1138x524.jpg

A Sandman érdekessége, hogy a Neil Gaiman (Csillagpor, Amerikai istenek) által megálmodott világ egyik szereplője nem más, mint az a Lucifer Morningstar, akinek a főszereplésével először a Fox készített TV sorozatot, majd 3 évad után a Netflix folytatta és nemrég berendelte az 5., egyben befejező évadot is.

sandmankep21138x524.jpg

A Sandman kétféle változatban vásárolható meg:

  • A normál kiadás 560 oldalas, kemény kötésű, jelőlőszalagos. Tartalmazza a sorozat első 20 fejezetét, további háttéranyagokat és Bárány Ferenc jegyzeteit.
  • A limitált kiadás 608 oldalas, szintén kemény kötésű, de valódi bőrrel burkolva, egyedi, dombornyomásos egyedi védőborítóval, exkluzív jelölőszalaggal, színes előzékekkel és további extrákkal megspékelve. Tartalmaz mindent, amit a normál kiadás, az extra 48 oldalon pedig a Szentivánéji Álom elkészítésébe nyerhettek betekintést Neil Gaiman részletes instrukcióin és Charles Vess vázlatain keresztül.

Akit tehát érdekel a Sandman, azok vegyék az irányt a Dunakorzó felé, idén ugyanis rendhagyó módon itt rendezik az Ünnepi Könyvhetet, csütörtöktől hétfőig. A képregény a Fumax Kiadó gondozásában jelent meg.