Az SAS: Secure Tomorrow a F.E.A.R. által is használt Jupiter EX grafikus motort fogja használni -- igaz annak csak egy régebbi változatát. Ebben az FPS-ben a brit hadsereg legelitebb katonai szervezete, az SAS (Special Air Service) tagjaként fogunk fellépni a megátalkodott terroristák ellen.

SAS: Secure TomorrowSAS: Secure TomorrowSAS: Secure Tomorrow

A játék története egyszerű, mint egy szög. Egy szuperbiztonságos börtönből egy jól szervezett terroristacsoport kiszabadítja a vezetőjét, ami után elszabadul a pokol, és csak mi, na meg az osztagunk mentheti meg a világot. A történt során egy lázadás miatt a feje tetejére állt börtönben, a jeges Grönlandon, egy londoni pénzügyi központban, és egy földalatti nukleáris reaktorban is rendet teszünk majd.

SAS: Secure TomorrowSAS: Secure TomorrowSAS: Secure Tomorrow

A játékban lesz minden, ami szem-szájnak ingere, így a mesterlövész funkciókkal ellátott M4-es gépfegyverektől kezdve az S10-es típusú gázmaszkokon át, az M84-es villanógránátokig minden -- az igazi SAS katonák általa is használt felszerelés -- a rendelkezésünkre áll. Ezeket a fegyvereket természetesen a többjátékos csatákban is magunkkal vihetjük, amiknek során 15 másik társunkkal lőhetjük szitává egymást, három különböző játékmódban.

Az, hogy a játék mikor fog megjelenni, sajnos még nem ismeretes, de azt már biztosan kijelenthetjük, hogy csak PC-n biztosíthatjuk a holnapot.