• Scavengers lesz a címe a Midwinter Entertainment első játékának
  • A frissen alapított stúdió volt Halo, Battlefield és Call of Duty fejlesztőkből áll
  • A játék pedig egy posztapokaliptikus lövölde lesz, túlélési elemekkel
  • Csapatok versenyeznek majd egymással PvE környezetben

Bejelentette első játékát a frissen alakult Midwinter Entertainment, mely végül a Scavengers nevet kapta a keresztségben. A stúdiót magát az ipar veteránjai alkotják, akik olyan címeken dolgoztak már, mint a Halo sorozat, a Battlefield 1 vagy épp a Call of Duty WW2. Ahogy az a rövid bemutatkozó videóban is elhangzik, elsődleges céljuk az, hogy visszahozzák azt a belsőséges hangulatot, azt a családias környezetet, mely az AAA kategóriás játékokat fejlesztő hatalmas stúdiókból akaratlanul is kiveszett.

Az első játékuk pedig egyből egy meglehetősen érdekes és egyedi koncepcióból indul ki. A Scavengers a közeljövőben játszódik, egy újabb jégkorszak beköszönte után, mikor egy rejtélyes vírus tizedeli a túlélőket. Bár sok információt még nem tudhattunk meg róla, a fejlesztők annyit azért elárultak, hogy a Halo 5 Warzone módjára építenek elsősorban.

A videóban elhangzottak alapján egy kompetitív lövöldére kell számítanunk, túlélési elemekkel, ahol csapatok versenyeznek majd egymással PvE környezetben. Ez már önmagában is igen érdekesen hangzik, ráadásul az előzetesben feltűnő koncepciórajzokról is csak úgy ordít a hangulat, szóval mi érdeklődve várjuk, mi fog ebből kisülni.