• Nyáron érkezik a Sea of Solitude
  • Az indie cím a magányosságról, elszigeteltségről, depresszióról szól
  • És július 5-én debütál PC-re, PS4-re és Xbox One-ra

Még a tavalyi E3 során derült ki, hogy az EA felkarolta a Jo-Mei Games következő játékát, mely így az EA Originals program keretein belül jelenhet meg. A Sea of Solitude már első pillantásra is igen egyedinek tűnik stílusos grafikájával, azonban igazán érdekessé az általa boncolgatott témák teszik, hiszen a program a magányosság, elszigeteltség és depresszió kérdéskörét igyekszik körbejárni, bemutatni.

sea-of-solitude-0003.jpg

A Sea of Solutide világában ugyanis a magányos emberek szép lassan szörnyeteggé válnak. A történet elején ez a sors várna a főhősünkre, Kay-re, is, ahhoz pedig, hogy a fiatal nő visszataláljon emberi oldalához, természetesen a mi segítségünkre lesz szükség.  Nem árt azonban résen lennünk, hiszen a fejlesztők ígéretei szerint nem csak különféle logikai fejtörőkkel kell majd szembenéznünk a végigjátszás során, hanem a saját belső démonainkkal is.

Most pedig már megjelenési dátumot is kaptunk az EA-től: a kiadó közleménye szerint a Sea of Solitude július 5-én érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.