• A Sea of Thieves-ben minden a megítélésünktől függ
  • Összesen három szervezeten belül kapaszkodhatunk fel a ranglétra tetejére
  • Minél jobb a megítélésünk, annál nehezebb és annál jobban fizető küldetéseket kapunk

A Rare legújabb kalózos MMO-ja, a Sea of Thieves, újabb videót kapott, melyben ezúttal a fejlődési rendszert mutatja be nekünk Mike Chapman. Mint kiderült, a játékban minden attól fog függeni, hogy mennyire jó a megítélésünk az egyes NPC-k körében.  Összesen három szervezet kegyeibe próbálkozhatunk majd beférkőzni, de természetesen mindnek más céljai lesznek, így mást és mást kell ahhoz csinálnunk, hogy lenyűgözzük őket.

A Gold Hoarders frakciót egyedül a környék aranya érdekli, így minél többet találunk nekik, annál többre tartanak majd minket. Velük ellentétben a Merchant Alliance a kereskedésben és az árumozgatásban érdekelt, míg a Order of Souls elsősorban a szigeteken lapuló különféle misztikus ereklyékre tenné rá a kezét. Ahogy javul a megítélésünk az egyes társaságoknál, úgy kapunk majd tőlük egyre jövedelmezőbb ám egyben egyre rázósabb megbízatásokat.

Külön érdekesség, hogy a Sea of Thieves-ben a küldetések fizikai tárgyak, amolyan tekercsek. Külön kell őket megvásárolnunk, aztán pedig a hajó legénységével eldönteni, hogy melyiket csináljuk meg. Mivel az ilyen tanácskozások során mindenki bedobhatja a közösbe a küldetéseit, ezért simán előfordulhat az is, hogy végül olyan kalandra indulunk, amely nekünk meg sincs. 

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!