Január utolsó hetében sem maradtak újdonság nélkül a PS5- és PS4-tulajok: a szombati ebéd mellé szokás szerint elhoztuk számotokra a heti PS Store megjelenéseket.

Dead Cells: The Fatal Seed Bundle

A Dead Cells már régen megjelent, és úgy vált ismertté, mint az utóbbi évek egyik legjobb metroidvanias akció-platformere. A The Fatal Seed Bundle az alapjátékot tartalmazza, mindhárom eddig megjelent DLC-t, ami összesen hat új szintet, két főellenfelet és az ezekhez kapcsolódó kisebb ellenfeleket és fegyvereket jelent. Ha eddig még nem próbáltad ki ezt a remek indie címet, akkor érdemes most lecsapni rá, mert az akciós ár február 11-ig érvényes!

Smite Season Pass 2021

A Smite hét éve jelent meg, éppen a 8. szezonja meg, a Hi-Rez Studios pedig már kiadta az idei évre szánt szezonbérletet. Hogy mit tartalmaz? Minden istenhez egy hangcsomagot, kétfajta szkint, és hangulatokat, plusz ezer kristályt. Hogy ez megéri-e a kért pénzt, azt mindenkinek saját magának kell eldönteni, de talán ez egy kicsit kevés az árért…

Citizens Unite!: Earth x Space

A Citizens Unite!: Earth x Space egy bohókás, vicces játék, melyben a Föld nagykövete kerül egyik lehetetlen helyzetből a másikba. A kaland a Földön kezdődik és az űrben folytatódik, a pakk különlegessége pedig az, hogy 88 polgárt lehet toborozni a játékban, akikkel és természetesen a főszereplővel lehet az események között ugrálni, így megnyitva új tartalmakat. Bár a tálalás nem épp a legtetszetősebb, érdemes lehet egy-két videót megtekinteni a Kemco alkotásáról, hátha kedvet kaptok hozzá.

 

Atelier Ryza 2: Lost Legends and the Secret Fairy

  • Megjelenés: január 29.
  • Ár: 20990 Ft / 25690 Ft / 36290 Ft
  • PS Store adatlap

Az Atelier sorozat első része 1997-ben jelent meg, azóta pedig 21 főjátékkal bővült a széria, nem számolva az újrakiadásokat, mellékjátékokat. Az Atelier Ryza 2 közvetlen folytatása a 2019-ben végén megjelent Ever Darkness & The Secret Hideout-nak: fejlesztéseket, új lehetőségeket találtak ki a Gust fejlesztői az új felvonásra. Az alkimía rajongóinak ez egy kötelező darab, megér minden egyes percet és forintot!