Tavaly nyáron adtuk hírül számotokra, hogy készül a Shadowgrounds folytatása, mely a Survivor alcímmel lett kiegészítve (kreatívnak nem nevezném az ötletadót). Akkor a Frozenbyte sok mindent ígért nekünk, melyek közül néhányat máris megemlítünk: természetesen elengedhetetlennek tartják a pörgős akciót, a tucatnyi új játékelemet, és a közel tökéletesen kidolgozott RPG-rendszert. No és persze akad itt mindjárt három karakter, akikkel nem kis pusztítást kell majd végrehajtanunk az idegen lények soraiban. Röviden tehát: fejlődj karaktereddel, fejleszd annak fegyverét és nem utolsósorban: az ég szerelmére kérlek, valahogy maradj életben!

Na most aztán tényleg belekóstolhattok a tutiba, ugyanis a drágalátos fejlesztőcsapat megörvendeztetett bennünket a játék demonstrációjával, mely által végre azok is teljes képet kaphatnák az alkotásról, akik egyébként sajnálják a pénzt a teljes változatra. A demóban két pályát próbálhattok ki a kampányból, míg a survivor módból csupán egy pálya került bemutatásra. A fél gigabyte terjedelmű anyag elérhető a PGO szerveréről is.

- Shadowgrounds Survivor demót akarok! -


]{iegészítés: Bár a játék tavaly november óta beszerezhető az online terjesztőknél, többek között a Steamről is (ahol egy csomagban kínálják az alapjátékkal), bolti változatban most jelent meg, ennek köszönhető a demó. A hazai forgalmazónál bő egy hete kapható, 5990 Ft-os ajánlott fogyaztói áron (egyébként megvásárolható az elektronikus verzió - pontosabban kulcs - is, az persze olcsóbb, 3790 Ft-ba kerül).