• 8 év után alfa verzióba lépett a Skull & Bones
  • Ezt a Ubisoft erősítette meg a Kotakunak
  • A fejlesztést eddig rengeteg újrakezdés jellemezte

Vannak azok a játékok, amik mintha a világ minden kincséért sem akarnának soha elkészülni, és egy ideje már a Skull & Bones is ezen címek táborát erősíti. A Ubisoft kalózos játékát ugyanis számtalan alkalommal kellett már halasztani, sőt, arról is folyamatosan hallani pletykákat, hogy különböző okok miatt szinte évente kell újrakezdeni a program fejlesztését.

Ezeknek a híreszteléseknek járt utána a Kotaku is, akik nem egy jelenlegi és volt fejlesztővel beszéltek, eredményeiket pedig egy igen vaskos cikkben összegezték. Ezek alapján a Skull & Bones már jó nyolc éve készül, és eddig 120 millió dollárjába fájt a franciáknak. Több fejlesztő is megerősítette, hogy a projektet gyakorlatilag évente kezdték újra, ahogy arra is fény derült, hogy a csapatnak nem igazán volt egységes elképzelése arról, hogy mégis milyen játékot szeretnének készíteni.

Nincs azonban még minden veszve. Nemrég ugyanis elkészült a Skull & Bones alfa verziója, ezt pedig a Ubisoft is megerősítette a Kotaku megkeresésére, azaz még reménykedhetünk abban, hogy valamikor a jövőben csak megjelenik a kalózos játék.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!