Ne feledjétek, hogy nem csak a májusi PC Guru magazin kapható az újságosoknál, de még elérhető a Skylanders különszámunk is, ami nemcsak a megrögzött rajongók számára lehet érdekes. Az 52 oldalas újságban mindent megtudhatsz a speciális Skylanders-játékok működéséről, és részletesen bemutatjuk számotokra az összes eddig megjelent epizódot: a Spyro's Adventure-t, a Giantset és a SWAP Force-ot is.

A különszám lapjain ezen felül olvashattok a különböző szériás figurákról, a különleges LightCore bábukról, a mágikus tárgyakról és az extra helyszínekről, továbbá a magazin részét képezi egy igen részletes katalógus is, ami minden egyes eddig megjelent Skylanderst tartalmaz, ráadásul útmutatóul szolgál azt illetően, hogy melyik játékfigura melyik játékkal kompatibilis, és hogy az adott hősökből milyen változatok érhetők el.

Ha kíváncsi vagy a különszámunkra, de a lakhelyeden nem kapható, akkor sincs baj, hiszen a PC Guru Webshopból akár meg is rendelheted -- nincs más dolgod, mint IDE KATTINTANI.

WEBSHOP AKCIÓ

A PC Guru Webshop a héten startolt el, és a nyitási akcióink között igen csábító Skylanders ajánlatok is találhatók, így ha a különszámunk meghozta a kedved a játékhoz, akkor most a lehető legbarátibb áron szerezheted be a különböző készleteket.

És ez még nem minden, hiszen ha 15.000 Ft értékben vásárolsz tőlünk Skylanders termékeket, akkor mi megajándékozunk egy különleges, kereskedelmi forgalomban nem kapható Skylanders Sidekick figurával!

pcguru-kulonszam-skylanders.jpg

A magazint keresd az újságosoknál, vagy rendeld meg a webshopunkból!