• Megérkezett a borítókép
  • A felirat szerint kötelező lesz a letöltés
  • Csak az első rész kerül fel a dobozos változat lemezére
  • Lehet, hogy túl hamar adják ki a játékot

Hamarosan megjelenik a Spyro trilógia felújított változata, aminek dobozos kiadványának éppen a napokban leplezték le a borítóképét. A kép alsó sávján olvasható egy felirat, ami arra hívja fel a figyelmet, hogy a játék futtatásához bizony adatokat kell majd letöltenünk.

A Reignited Trilogy hivatalos oldalán bővebb információkra bukkantunk. Mint kiderült a dobozos változatra csak a Spyro The Dragon, vagyis a trilógia első része került fel, a Ripto’s Rage (Európában Gateway To Glimmer), és a Year of the Dragon kizárólag letöltés útján lesznek elérhetők.

spyro-retail-oldal.png

Értesüléseink szerint a játékot fejlesztő Toys For Bob gőzerővel dolgozik a trilógia befejezésén, hogy teljesen be tudják fejezni a munkálatokat a szeptemberi premierre. Elképzelhető, hogy a lemezes kiadást idejekorán kezdték el legyártani, és azért csak az első rész kap helyet a discen, mert az megüti a minőségi mércét. Nem lenne karakteridegen az Activisiontől, ha hamarabb jelentetnének meg egy játékot, ráadásul ez megmagyarázná, hogy miért érkeznek olyan lassan a részletek a 2. és 3. részekről.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!