• Ősszel indul a Star Wars Battelfront 2 bétája
  • Az előrendelők előbb férhetnek hozzá
  • Az előrendelők a Yoda Epic Lightsaber Mastery Star Cardot is megkapják

Már csak pár órát kell várni, és mozgásban is láthatjuk a Star Wars Battlefront 2-t, hiszen az E3 2017-et megelőző EA Play-en a kiadó kiemelten szeretne foglalkozni a játékkal, úgyhogy egy élő, 20v20 összecsapást is megnézhetünk a Köztársasági Nagy Hadsereg klónjai és a Független Rendszerek Konföderációjának harci droidjai között a Naboo fővárosában, Theedben.

És ha ti is ki akarjátok próbálni, akkor ősszel lesz rá lehetőség, mert ekkor kerül sor a többjátékos mód bétatesztjére. Egyetlen apró, ámbár pofátlan csavar van a sztoriban: ha előbb akarsz hozzájutni a bétához, mint az átlag emberek, elő kell rendelned. Ha nem rendeled elő a játék valamelyik változatát, akkor bekerülsz, amikor bekerülsz.

De ha előrendeled, akkor bónuszként még megkapod Yoda Epic Lightsaber Mastery Star Cardját, valamint Rey és Kylo Ren Az utolsó Jedikben viselt kosztümjét hat másik Star Carddal (Kylo Ren: Power Reach és Solid Freeze; Rey: Far Sight és Deep Mind; Űrvadászgépek: Enhanced Auxiliary Power és First Order).

Na, ki nevez be a bétára?