• Áprilisban számos ingyenes tartalmat kapunk a Star Wars: Battlefronthoz, melynek offline opcióit is igyekszik bővíteni a DICE
  • A júniusban érkező második kiegészítőben Lando Calrissiant és Dengar mutatkozik be a hősök között
  • Star Wars: Battlefront teszt

Ahogyan azt lehetett sejteni a Star Wars: Battlefront szezonbérletének mind a négy kiegészítője két-két hőst ad hozzá a sci-fi shooter felhozatalához, amit most az EA egy blogposztban megerősített, vagyis most már bizonyos, hogy a Halálcsillagon való látogatást elhozó Death Star DLC, és az egyelőre titokban tartott negyedik expanzió is a filmekből ismert új karaktereket rejt.

A kiadó emellett elárult egy-két apróságot a júniusban debütáló Bespin DLC kapcsán, amiről eddig csak annyit tudtunk, hogy a bolygó Felhővárosában zajlik majd a csata. Most kiderült, hogy mindehhez négy új térképet, egy új játékmódot, új fegyvereket és Star Cardokat is kapunk, az Erő képviseletében Lando Calrissian, a Sötét oldalon pedig a kegyetlen bérgyilkos, Dengar mutatkozik be.

dengar-and-lando.JPG

Előbbi a Star War-franchise rajongói számára nem szorul bemutatásra, hiszen Han Solo cimborája, a szerencsejátékosból a Halálcsillag elpusztítását követően ünnepelt hőssé váló Lando sokak által kedvelt karakter, akit Billy Dee Williams keltett életre a vásznon. Bár Dengar a Birodalom visszavágban és A jedi visszatérben is felbukkan, ő talán kevésbé ismert figura. Róla talán annyit érdemes tudni, hogy kiváló pilóta, az implantátumai révén roppant veszélyes harcos, és persze gyűlöli Han Solót.

Persze nem kell a nyár elejéig várnunk, hogy új tartalmakat kapjuk a Star Wars: Battlefronthoz, hiszen áprilisban több ingyenes frissítéssel is készül a DICE, amiket a rajongók visszajelzései alapján állított össze. Így több, dupla XP pontot hozó hétvégére, közösségi kihívásokra, és speciális eseményekre is számíthatunk az elkövetkezendőkben. A május 4-ikei Star Wars napra szintén nagy erőkkel készül a fejlesztőcsapat, és egy meglepetést is tartogatnak azok számára, akik szeretnének többet játszani offline a shooterrel.