• A Star Wars VIII: Az utolsó Jedik december 14-én kerül a mozikba
  • A filmet Rian Johnson rendezi
  • Állítólag nagyon más lesz, mint az eddigi Star Wars-filmek
  • Ez lesz Carrie Fisher utolsó filmje

Az áprilisi trailer még csak nagyon keveset árult el a Star Wars nyolcadik felvonásáról, Az utolsó Jedikről. Tulajdonképpen épp csak megmutatta Reyt, Finnt, Poe-t, Kylo Rent, BB-8-et, Leiát és Luke-ot. Most viszont megjöttek a Vanity Fair első promóciós képei, amin nem egy új szereplő is leleplezésre kerül.

Például most láthatjuk először Laura Dernt (Jurassic Park), aki egy bizonyos Amilyn Holdo admirálist fog játszani, illetve Benicio Del Torót (Sicario – A bérgyilkos), akinek a nevét még mindig nem árulták el, jelenleg csak DJ-ként emlegetik. De láthatjuk Luke-ot és Rey-t, mint mestert és tanítványt, illetve Poe, Finn, Leia és BB-8 társaságához már a Kelly Marie Tran által megformált Rose is csatlakozott.

Természetesen a gonoszok sem maradhattak le a fotózásról, így Kylo Ren kapott egy önálló képet, de Hux tábornok és Phasma százados társaságában is pózolhatott egyet. Érdekesség, hogy Kylo jelmeze némileg megújult, és a sebhelye kicsit arrébb került Az ébredő Erőhöz képest.

Két, maszkokkal és csicsás jelmezekkel teli csoportképbe is belefuthatunk, ez az elegáns társaság valószínűleg a Canto Bight nevű bolygón lesz látható (ez afféle kaszinóváros, a jeleneteket Dubrovnikban vették fel). Emellett láthatjuk Rey-t kivont fénykarddal (még mindig Anakin/Luke kardját szorongatja) és Chewie mellett is a Millennium Falcon pilótafülkéjében.

Ám a két legmeghatóbb kép valószínűleg az, amelyiken a tavaly év végén elhunyt Carrie Fisher a lányát, a Connix hadnagyot alakító Billie Lourdot öleli, illetve amin újra együtt láthatjuk a Skywalker ikreket.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

És ha még ez nem lenne elég, egy videót is kaptunk, ami a képek készültét mutatja be, de természetesen megszólal közben Rian Johnson rendező, valamint Oscar Isaac, John Boyega, Daisy Ridley és Mark Hamill.