A Starfieldről már tavaly azt pletykálták, hogy az E3-on bejelentik, és úgy tűnik, ez a hír idén újra előkerült. Miről van szó? Nos, a verebek szerint a Starfieldet úgy lehet leírni, mint "Fallout az űrben". Akárcsak a poszt-apokaliptikus kaland, ez is egy nyílt világú, sci-fi FPS-RPG lesz. Mi több, a Fallout világában is fog játszódni, csak a távoli jövőben, jó messze a Földtől. Persze mindezt a Bethesda sohasem erősítette meg, még az sem biztos, hogy tényleg létezik a projekt.

Most egy AAMARMO nevű felhasználó a ResetErán azt találgatta, hogy a Starfield talán nem is egy AAA-kategóriás RPG, hanem csak egy mobiljáték. Ugyanakkor egy másik ResetEra-felhasználó, bizonyos Potterson gyorsan reagált erre az okfejtésre, méghozzá úgy, hogy kijelentette: a Starfield nem mobiljáték, a Bethesdta az E3 2018-on leplezi le és idén ősszel adja majd ki.

Általában, ha a felhasználók nem tudják alátámasztani kijelentéseiket, a ResetEra bannal jutalmazza őket. Éppen ezért bizakodásra adhat okot, hogy Potterson bár nem árulta el nyíltan, mitől ilyen magabiztos, a ResetEra kommunikációs menedzsere, SweetNicole elárulta egy posztban, hogy Potterson olyan információkat osztott meg velük, ami alapján hitelt adtak szavainak. Szóval lehet, hogy idén tényleg hallhatunk valamit erről a rejtélyes Starfieldről. De azért mérget még ne vegyünk rá.

fallout-in-space.jpg