• Az Agony új fejezete lesz a Succubus
  • Ami most kapott egy demót
  • A játék prológusát játszhatjuk ki benne

A 2018-as Agony a maga polgárpukkasztó módján egy meglehetősen érdekes játék volt, amiben a poklot járhattuk meg. A morbid körítés és megközelítése a témának bár érdekes koncepciónak tűnt, maga a játék eléggé silány lett és annak rendje és módja szerint meg is bukott. Ezután meglepő, hogy a Madmind Studio egy újabb felvonást készít hozzá.

A Succubus bár spin-off, akár folytatásnak is felfoghatjuk. Merthogy miután az Agony-ban lerúgtuk a pokol tornácáról és trónjáról a Vörös Istennőt, főhősünk, Nimrod lett az alvilág új ura és parancsolója, oldalán szukkubusz szeretőjével, akinek viszont nem fekszik, hogy a pokol királynőjévé tették. Szóval a hölgy inkább az alvilág vadonjában keres otthont. Csakhogy hamar kiderül, hogy az Agony-ból már szintén ismerős Baphomet szeretné átvenni a hatalmat Nimrodtól, ám előtte a szukkubuszt elárulja, bebörtönzi és megkínozza saját népe. Szóval jó oka van a bosszúhadjáratra, aminek neki is vág a Succubusban.

E játék bevezetőjét próbálhatjuk most ki a Steamről ingyenesen letölthető Succubus: Prologue-nak hála. Eme, két szintet átölelő demó természetesen a teljes játéknak is része lesz. A prológusban emellett kipróbálhatunk egy arénát, ahol rangsorolt meccseket játszhatunk, illetve a játék egyéb aspektusait is megnézhetjük.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!