Az elkövetkezendő hónapokban is lesz miért moziba menni, bemutatásra kerül ugyanis A szörny című thai horror, a Coda producerének új romantikus vígjátéka, a Veszedelmes vonzódás, valamint egy influenszereket a középpontba állító svéd horrorfilm, a Követés is.

A szörny (április 20.)

Amikor váratlanul egy addig ismeretlen lény bukkan elő a Mekong folyóból, a városban pánik tör ki. A szörny féktelen pusztítását a helyi erők igyekeznek megállítani, mielőtt túl késő lesz és a fenevad még több áldozatot szed. Eközben biológusok egy csoportja a lény eredetét kutatja, attól tartva, hogy az eddigi rombolás, csupán a kezdet.

Veszedelmes vonzódás (május 18.)

Májusban jön az Életrevalók sztárjával a Boldog idők rendezőjének új vígjátéka. Az Oscar-díjas Coda producereinek filmje, a Veszedelmes vonzódás 2022-ben debütált a Cannes-i Filmfesztiválon. Adrien, a jóképű és megnyerő egykori táncos karrierjét egy motorbaleset törte derékba. A férfi a francia Riviérán tengeti napjait és íróként próbál érvényesülni, miközben megismerkedik az egykori filmsztárral,  a dúsgazdag Marthával, aki minden lehetséges módon igyekszik elkényeztetni fiatal szeretőjét. Ám hiába a csillogó partik és a tengernyi pénz, Adrien többet akar. Amikor találkozik a gyönyörű és féktelen Margot-val, aki a manipuláció mestere, ördögi tervet eszelnek ki.

Követés (június 15.)

Egy baráti társaságot egy exkluzív luxuskempingbe invitálnak, egy apró szigetre, ahol a csapat egy ismert influencer vezetésével menő tartalmakat készül gyártani. A legenda szerint a szigetet körülölelő tóban egy ősi boszorkány kísért, ami remek lehetőségnek tűnik a fiatalok számára, hogy hírnevet szerezzenek maguknak a közösségi médiában. Bár a történet valódiságát sokan megkérdőjelezik, a kezdetben felhőtlen nyaralás hamar hátborzongató fordulatot vesz és minden jel arra utal, hogy a legenda igaz lehet.

Went Up the Hill (2024)

Dacre Montgomery megkapta legújabb főszerepét. A Stranger Things sztárjával hamarosan elkezdődik a Went Up the Hill című thriller forgatása Új-Zélandon. A film középpontjában a Montgomery által alakított Jack áll, aki Új-Zélandra utazik, hogy részt vegyen édesanyja temetésén, aki gyermekkorában elhagyta őt. Ott találkozik Jill-lel, akitől reméli, hogy megadja neki a keresett válaszokat. Ám megjelenik az anyja szelleme, és a férfinak egyre több furcsasággal kell szembenéznie.

Heidi (2024)

Moziban elevenedik meg az egyik legkedveltebb gyermekirodalmi szereplőjének, az alpesi hegyek árva kislányának megható története. A nagysikerű könyvsorozat adaptációjának írója, Rob Sprackling a Studio 100 Media-nak elmondta, számára nagy megtiszteltetés, hogy az eredeti történet folytatásának munkálataiban részt vehet. Thorsten Wegener, executive producer így nyilatkozott a készülő filmről: „Az eredeti mű szelleméhez, a gyermekek és felnőttek generációi által szeretett és kedvelt karakterekhez hűnek maradni, új történetet kitalálni valóban kihívást jelentett.”