Ez a hét néhány kisebb cím mellett meghozta 2021 első nagyágyúját is, ami egy régi sorozat új epizódja, és egy éra lezárása. Emellett újra motorra pattanhatunk, valamint néhány kollekció és indie cím szintén befutott. Lássuk, miből szemezgethettünk.

Hitman 3

Visszatért a szűkszavú 47-es ügynök, hogy lezárja a múltját és a jelenét is felforgató Providence és az Shadow Client közti konfliktust. Ármány és cselszövés, na meg sok-sok lopakodással egybekötött furfangos gyilkossággal van kikövezve az az út, ami lezárja a World of Assassination trilógiát.

Ride 4

PS5-re is megjelent a tavalyi Ride 4, ami egészen csinos grafikával, kellő szabadságot nyújtó karriermóddal és hangulatos fiktív pályákkal örvendezteti meg a vasparipák szerelmeseit. A PS5-ös változat ráadásul feljavított vizuális élménnyel érkezett meg a digitális bolt polcaira.

Don't Starve Mega Pack 2020

Legyen a tiéd a teljes Don’t Starve széria! A Don’t Starve Mega Pack 2020-ban megtalálható az eredeti játék, a hozzá kiadott Hamlet, Shipwrecked és Reign of Giants DLC-k, valamint a Don’t Starve Together. Emellett egy PS4-es téma és egy második részhez egy Large Bolt Chest nevű bónusz is jár annak, aki megveszi ezt a megapakkot.

További megjelenések