• Bemutatkozott az Expedition Zero, a Potion Craft és a Despot’s Game
  • Melyek a tinyBuild legújabb játékai
  • A trailerek alapján pedig mind a háromra megérheti odafigyelni

Ma rendezték meg a tinyBuild Directet, melynek keretein belül a kiadó egy sor új és izgalmas játékáról rántotta le a leplet. Ezek közül természetesen a GTA és a Goat Simulator szerelemgyerekeként beharangozott Pigeon Simulator vitte a prímet, ahol egy galambbal terrorizálhatjuk egy békés kisváros lakóit, de azért ezen túl más izgalmas címek is előkerültek a bemutatón.

last-expedition-01.png

Ott van például az Expedition Zero című túlélőhorror, ahol egy szovjet mérnököt alakítva kell szembeszállnunk a Szibériát megszállni igyekvő húsevő szörnyetegekkel. Az ígéretes alapötletet kellemesen feldobja, hogy fegyverek helyett mérnöki képességeinkre támaszkodva kell szembenéznönk az életünkre törő rémségekkel, illetve a fagyott tundra is egy ütős helyszínnek ígérkezik az eddigiek alapján.

Kicsit könnyedebb hangvételű szórakozást ígér a Potion Craft, mely lényegében egy középkori alkimista szimulátor. Ennek megfelelően itt különféle gyógyszereket és más mixtúrákat kell majd kikevernünk a rendelkezésünkre álló alapanyagokból ügyfeleink utasításai alapján, azonban nem árt észben tartani, hogy ha sokan nem elégedettek a munkánkkal, akkor bizony csődbe is mehetünk. A játékmenetet tovább színesíti az egyedi, középkori kódexeket idéző grafika is, szóval hangulatban itt sem lesz hiány.

Végezetül pedig érdemes lehet megemlíteni a Despot’s Game-t is, ami egy roguelike taktikai játék. A történet szerint egy csapat embert irányíthatunk, akik meztelenül és amnéziásan térnek magukhoz egy fura labirintusban, ahhoz pedig, hogy innen élve kijussanak, össze kell fogniuk és végigverekedni magukat a misztikus útvesztő minden szobáján. Ezt a koncepciót pedig remekül egészíti ki az indirekt harc, melybe csak embereink pozícionálásával és felszerelésük állítgatásával tudunk beleszólni.

A tinyBuild tájékoztatása alapján mindhárom játék még idén megjelenik, egyelőre csak PC-re.