Felkerült az internetre a jövőre megjelenő The Witcher 3: Wild Hunt egy fejlesztői dokumentációja, melyben a sztoriról, a játékban meghozott döntésekről, a befejezésekről, a szörnyekről és a küldetésekről is találhatók információk. Bár a fájlok durván spoileresek, ebben a hírben semmit sem lövünk le belőlük, szóval nyugodt szívvel olvassatok tovább.

Bumm, Geralt meghal a végén! Na, jó, csak vicceltem, valójában én sem tudom, mi történik a The Witcher 3: Wild Hunt befejezéseiben, mert nem vagyok saját magam ellensége, és ezért nem olvasom el a kiszivárgott anyagokat, amikben többek között ez is benne van.

A játék egy idén februárra datált tervezői dokumentumcsomagja ma reggel tűnt fel a 4chanen, majd később a Redditen. A fájlokat egy CD Projekt RED alkalmazott Google Drive-járól kaparintották meg a játékra vadászó hackerek. Szerencsére a Witcher 3 fájljai nem voltak fent az ominózus felhőben, bár a dokumentumokból kiolvasható, hogy a The Witcher 3: Wild Hunt már február óta játszható, mi több, befejezhető állapotban van PC-n, Xbox One-on és PS4-en is.

A CD Projekt RED marketingfőnöke, Michal Platkow-Gilewski a Eurogamernek nyilatkozott a szivárgás ügyében. Michal szerint a kikerült anyagok semmilyen hatással nincsenek a fejlesztésre, és csak magával tol ki az, aki elolvassa őket, mert bár pár dolog megváltozott február óta (például a taglalt szörnyek egy részét kukázták), a játék vázát alkotó fő történetszál bizony megegyezik a kiszivárgott anyagokban taglalt információkkal.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!