• Határozatlan ideig leállították a Mission: Impossible 7 forgatását Velencében
  • Egyelőre nem tudjuk, hogy ez milyen hatással lesz az eredetileg a jövő nyárra tervezett bemutató dátumára

Velencében forgatják a Tom Cruise főszereplésével készülő filmet. A produkció munkálatainak háromhetesre tervezett olaszországi etapját határozatlan ideig felfüggesztették, ugyanis a kormányzat betiltott minden fajta gyülekezést. A vírus európai gócpontja az itáliai félszigeten alakult ki az utóbbi napokban, így jelentős óvintézkedések léptek hatályba, amelyek alól természetesen nem kivétel a Paramount Pictures projektje sem.

mi.jpg

Azt egyelőre nem tudni, hogy ez a fejlemény hogyan befolyásolja az eredetileg 2021. július 23-ára kitűzött premier dátumát, mindenesetre a kényszerszünet időtartama alatt a stábtagok hazautaznak. 

A Mission Impossible 7-el kapcsolatban egyébként már hivatalos, hogy a főszereplő Ethan Huntot természetesen továbbra is Tom Cruise alakítja (a színész Twitter-bejegyzésben értesítette rajongóit a folytatásról), valamint visszatér Rebecca Ferguson, Simon Pegg és Ving Rhames is. A rendezői székben sem történik változás, a filmet Christopher McQuarrie rendezi (ő készítette az utóbbi két epizódot, illetve a Jack Reachert is).