mythic-games-super-fantasy-brawl-round-2-pcguru-2.jpg

Ahogyan azt már a kampányt megelőző cikkünkben is kifejtettük, a Super Fantasy Brawl eleve egy remek team deathmatch-skirmish-MOBA alapokkal rendelkező társas, számos nagyszerű karakterrel és jól összeegyeztethető képességekkel, azonban a Round 2! során képbe kerülő hősök még tovább mélyítik és még szórakoztatóbbá varázsolják a játékmenetet. Mielőtt azonban tovább mennénk, bemutatva a bajnokokat, nézzük meg, mi vár ránk az arénában!

mythic-games-super-fantasy-brawl-round-2-pcguru-pr-1.jpg

Sooo hot!

Kezdjük a Hot Trick hármasával, melybe a muskétás Jacques Le Beau, a goblinokból verbúvált Nikkit, valamint a tolvaj Lil’y fért bele. Na, várjunk csak! Goblinok? Bizony, méghozzá három, a kis bajkeverők pedig egy vérszomjas kinézetű szörnyeteget igyekeznek megidézni az összefogásukkal, ami látvány terén elsőre ugyan riasztó, de néhány pillantás után azért kilóg a ló… akarom mondani, goblin láb. Ettől függetlenül Nikkit sem kevésbé veszélyes bajnok, mint a többiek, főleg, hogy nála nagyon sokat számít a dobópakli, avagy attól függően érvényesülhetnek lapjai hatásai, hogy a többiek mit tettek a közösbe.

mythic-games-super-fantasy-brawl-round-2-pcguru-pr-2.jpg

Jacques egészen másfajta harcot folytat, ő a kardok ura, aki kendő mögé és kalap alá bújva osztja a sebzéseket, így kiváló támadó, de ez nem azt jelenti, hogy védelme gyenge lenne. Sőt, a riposzt segítségével például nemcsak a védelme nő, de minden egyes eldobott támadó lapja egy kivédhetetlen sebzést is okoz az elkövetőnek, ami azért elég jó visszatámadást jelent. Lil’y viszont nem a direkt harc legnagyobb alakja, ő inkább az árnyékokat használja ki, hogy így lepje meg ellenfeleit. Ennek megfelelően több képessége és ezzel együtt akciója is arra vonatkozik, hogy célpontját egy bajtársa elé juttassa, vagy maga kerüljön villámgyorsan arra a területre, ahova csak szeretne.  

mythic-games-super-fantasy-brawl-round-2-pcguru-pr-3.jpg

Agymenők

A Mental Might csapatának legjobb jellemzői egészen más irányban keresendők, hiszen ez a trió a szellemi erőt és fölényt képviseli, amit Izabella jellemez talán a legjobban. Ez a karakter az arénába lépve nagy meglepetést okozhat, elvégre ránézésre egy jósnőt mutat az álca, ám a bajnok mindent tud, amire a sikeres harchoz szüksége van, így nemcsak remek szupport a tank karakterek számára, de maga is kellőképpen eltántoríthatja ellenfeleinket. Így például a déjá vu hatásával olyan támadást indíthat, ami bár csak a közvetlen közelében érvényesül, de ott három pontot is sebez, miközben kivédésére nincs lehetőség. Hiszen Izabella látja a jövőt, és az összesen 14 millió és 605 lehetőség közül pont azt választja ki, amelyiknél mindenképpen győzelemre jut.

mythic-games-super-fantasy-brawl-round-2-pcguru-pr-4.jpg

Al’Kemi már sokkal egyértelműbb módon harcol és védelmez, hiszen a dzsinn a kívánságokat figyelembe véve nyújthat kellő védelmet vagy gyógyítást, illetve sebzést, ha éppen arra van igény. De talán még izgalmasabb Xinshén, a kibernetikus cicamester, aki minden egyes támadása vagy védése közepette képes nyávo egy komolyabb erőlökésre, amivel ellenfeleit taszíthatja el, avagy, ha például egy csapda előtt állsz, akkor ezen képessége miatt biztosan nem óhajtod magadra vonni a haragját.

Már ezekből a kis bemutatókból is látszódik, hogy remek karaktereket kapunk az új csomagokkal, akik nem kiegészítő bajnokként vannak jelen, hanem teljes értékű harcosokként, avagy bármelyik korábbi szereplővel egy brigádba helyezhetők, hogy még jobb és hatásosabb módon menjenek neki az ellenfeleknek.

mythic-games-super-fantasy-brawl-round-2-pcguru-pr-5.jpg

És ahogyan mindig, úgy most is nagyon szép rajzok társaságában, mutatós kártyákkal kapjuk meg mindezt, illetve olyan minikkel, amikre jó ránézni. Kibontós videónknál is látható, hogy már a Super Fantasy Brawl figurái is szemet gyönyörködtető darabok voltak, amik lényegében festés nélkül is megállták a helyüket, a Round 2! pedig pontosan ezt a hagyományt viszi tovább, avagy itt az idő, hogy lecsapj a saját extra csapataidra, ha az alapjátékot már beszerezted, de ha nem, az sem gond, elvégre a Kickstarter-kampány során most mindent egyszerre bezsebelhetsz, méghozzá a bolti ár alatt. A kampány az alábbi linken is elérhető, még egészen 19-én estig, amikor a gyűjtésnek vége.

Katt ide a kampány megtekintéséhez!

Társasjátékos hírekért kövesd a rovat Facebook-oldalát