• Taxi Chaos néven készít új játékot a Team6 Game Studios
  • Mely 2021. február 23-án meg is jelenik majd
  • Azonban PC-re nem érkezik, csak PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re

Kapcsoljátok be a biztonsági öveket, a Taxi Chaos ugyanis nevéhez méltó módon nem spórol a gázzal és az őrültebbnél őrültebb közlekedési manőverekkel! A Team6 Game Studios által fejlesztett játék egyfajta tisztelgés az ikonikus Crazy Taxi sorozat előtt, ennek megfelelően pedig a játék során egyetlen célunk lesz: őrült utasainkat a lehető leghamarabb elvinni oda, ahová csak kívánják, még akkor is, ha a legoptimálisabb útvonalhoz néha komplett háztömböket kell átugratnunk.

taxi-chaos-02.jpg

Persze a Taxi Chaos azért többet kínál a féktelen száguldásnál: a fejlesztők szerint például lesznek itt különböző kocsik az amerikai izomautóktól kezdve egészen az európai egzotikus verdákig, illetve maga a térkép is kellően kiterjedtnek és változatosnak ígérkezik, melyen megtalálhatóak a nagy, széles sugárutak és a szűk, kacskaringós sikátorok egyaránt. Mindebből pedig a játék frissen debütált első kedvcsinálója is megvillant egy keveset, bár azért muszáj hozzátennünk, hogy ez az előzetes sajnos igencsak rövidre sikeredett.

A Taxi Chaos 2021. február 23-án debütál PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re, PC-re azonban a jelek szerint nem látogat el.