Azt tehát már tudtuk, hogy érkezik egy új játékmód (a Goldrush), azt azonban eddig nem, hogy pontosan mit is takar majd ez. Szóval, a feladatunk egyszerű lesz: kék csapatként végig kell kísérnünk egy teljesen modern bányacsillét, amely lassan, döcögve halad át a terepen - vörös checkpointokat érintve menet közben. Minél több csapattárs áll a kocsi mellé, annál gyorsabban halad majd előre - azonban azonnal megáll, ha ellenfél ér a közelébe... az óra pedig ketyeg...  Ha pedig a felcserek új "felszerelése", vagyis új fegyverei érdekelnek, eljött a te időd, csak olvass tovább.

Első ízben itt is van a sokak által várt Ubersaw - a spéci fűrész, bár közelharci, igazi kedvenccé válhat, feltéve, ha valaki eléri a kibontásához szükséges harminchat darab (igen, jól olvastátok) achievementet: ha ezzel sebezzük az ellenfelünket, a bevitt sérülés egy részét ugyanis megkapjuk az ubercharge-mércénkbe! Ha 24-et összeszedünk a kitüntetésekből, máris a miénk lesz a Critzcrieg. Bár ez is a már említett "teljes töltöttségből" táplálkozik, sebezhetetlenné nem tesz senkit - cserébe, ha valakin alkalmazzuk, az a megadott ideig csak és kizárólag kritikus lövéseket lesz képes leadni! Végül pedig, 12 jutalompontnál, tehát legelőször, hiszen fordított sorrendben haladok,  hozzájuthatunk a Blutsaugherhez, amely a sebzés egy részét begyógyítja rajtunk!

Elképesztően jól hangzanak ezek az ötletek - most már csak abban reménykedem, hogy amúgy Counter-Strike Source módra a Valve nem tekinti időpocsékolásnak az új tartalmak beletöltését, és hasonlóan kreatív, jópofa cuccokkal találkozhatunk majd a többi kaszthoz is...

A Goldrushhoz már meg is érkezett a pályát bemutató, kissé erőtlen - unalmas? - videó, amelyet a hír mellől magatokévá tehettek, egy szál virág ellenében. Az új pályáról pedig alant láthatjátok a képeket!